petak, 26. novembar 2021.  16:56h
Pročitano 285 puta

Održana 16. sednica Skupštine grada Pančeva

U Pančevu je danas održana 16. sednica Skupštine grada na kojoj su odbornici usvojili Predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije Severne industrijsko-poslovno-proizvodne zone 3 u Pančevu, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Kompleksi posebne namene (Celina 11) u Pančevu.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović na sednici Skupštine grada Pančeva Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović na sednici Skupštine grada Pančeva Grad Pančevo

Odbornici su usvojili i Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije bloka 014 u naseljenom mestu Pančevo, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Celina 2 - Strelište sa Hipodromom i Vojlovica sa Topolom u naseljenom  mestu Pančevo, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije  Hipodrom u Pančevu i Predlog odluke o izmenama i dopunama Poslovnika Skupštine grada Pančeva.

 

16. sednica4 1

 

Odbornici su usvojili i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Nacrt Aneksa br. 5. Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za vršenje usluga rekonstrukcije i modernizacije sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije sa led tehnologijom na teritoriji grada Pančeva, Predlog odluke o prosečnim cenama metra kvadratnog odgovarajućih nepokretnosti po zonama u periodu oktobar 2020. - septembar 2021. godine, Predlog odluke o prosečnim cenama metra kvadratnog nepokretnosti na osnovu kojih je za 2021. godinu utvrđena osnovica za porez na imovinu u najopremljenijoj zoni za nepokretnosti obveznika koji ne vode poslovne knjige i o koeficijentima za zone, Predlog odluke o izmenama Odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i zidanim garažama grada Pančeva i Predlog odluke o usvajanju Predloga teksta Sporazuma o ustupanju obavljanja dela poslova pravobranilaštva između grada Pančeva i opštine Alibunar.

 

16. sednica3 1

 

Odbornici su između ostalog usvojili i predloge odluka o izmenama odluka o osnivanju Narodnog Muzeja Pančevo, Gradske biblioteke Pančevo, Doma omladine Pančevo, Zavoda za zaštitu spomenika kulture Pančevo i predloge odluka o osnivanju domova kulture u naseljenim mestima, zatim predloge rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta katastarskih parcela, ali i predloge rešenja o razrešenju i imenovanju članova Školskih odbora srednjih i osnovnih škola na teritoriji grada Pančeva.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00