četvrtak, 25. novembar 2021.  19:09h
Pročitano 1441 puta

Sednica Skupštine grada Pančeva 26. novembra

Predsednik Skupštine grada Pančeva Tigran Kiš zakazao je 16. sednicu Skupštine grada za petak, 26. novembar s početkom u 10 sati.

Sednica Skupštine će početi u 10 sati Sednica Skupštine će početi u 10 sati Pančevo MOJKraj/arhiva

Na dnevnom redu između ostalog će biti Predlog odluke o izmenama i dopunama Poslovnika Skupštine grada Pančeva, Predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije Severne industrijsko-poslovno-proizvodne zone 3 u Pančevu, zatim Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Kompleksi posebne namene (Celina 11) u Pančevu i Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije bloka 014 u naseljenom mestu Pančevo.

Odbornici će se izjasniti i o Predlogu odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Celina 2 - Strelište sa Hipodromom i Vojlovica sa Topolom, a razmatraće i Izmene Programa rada i finasijskog plana Turističke organizacije grada Pančeva za 2021. godinu.

Na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmenama Odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i zidanim garažama grada Pančeva, kao i Predlog odluke o izmenama Odluke o osnivanju Narodnog Muzeja Pančevo, Gradske biblioteke, Doma omladine, Zavoda za zaštitu spomenika kulture kao i svih seoskih domova kulture s teritorije grada Pančeva.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00