ponedeljak, 22. novembar 2021.  18:20h
Pročitano 82 puta

Gradski odbor Srpske napredne stranke podržao kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika stranke

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Pančevo danas, 22. novembra održana je sednica kojom su predsedavali poverenici GrO SNS Pančevo Aleksandar Stevanović, Marko Mladenović i Aleksandra Timotijević.

Sa sastanka u Pančevu Sa sastanka u Pančevu GrO SNS Pančevo

Ovom prilikom članstvo stranke se jednoglasno izjasnilo da kandidat za predsednika stranke bude sadašnji predsednik Aleksandar Vučić, o čemu će se između ostalog odlučivati na Izbornoj skupštini stranke, a potom, na svečanoj sednici zakazanoj za 27. novembar u hali Beogradska arena.

Biće predstavljeno 4.000 delegata stranke koji će odlučivati o najvažnijim stranačkim funkcijama.

 

sa go sns 1

 

Gradski odbor SNS Pančevo bez dileme predlaže i očekuje da sadašnji predsednik stranke i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nastavi da vodi stranku.

Zahvaljujući predsedniku Vučiću Pančevo je ponovo postalo grad u koji se mladi doseljavaju i formiraju svoje porodice, grad koji ubrzano idem putem industrijskog i ekonomskog razvoja, grad u koji finansiraju kompanije svetskog ranga. Stručnjaci koji rade u nemačkim kompanijama ZF i Brose u Pančevu, koji stiču nova znanja i veštine, naš su resurs, snaga i budućnost zemlje. U Pančevu se nikad više nije radilo, gradilo, ulagalo u putnu i komunalnu infrastrukturu, obrazovanje, rešavala socijalna pitanja kao što se to čini danas. A sve to zahvaljujući viziji i zalaganju predsednika Aleksandra Vučića, izjavio je jedan od poverenika Gradskog odbora SNS u Pančevu Marko Mladenović.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00