utorak, 10. novembar 2015.  20:07h
Pročitano 1096 puta

SDS: Udružena opozicija

Nakon ozvaničavanja saveza s Liberalno demokratskom partijom, Socijaldemokratska stranka - Boris Tadić je nastavila političku akciju okupljanja opozicije u Srbiji, saopšteno je iz GO SDS u Pančevu.

Potreba za okupljanjem i udruživanjem proevropskih političkih snaga proizilazi iz neispunjenih obećanja onih koji su dobili poverenje naroda i prokockanog poverenja građana Srbije.

Svako ko je imao priliku da otputuje van granica zemlje mogao je da se uveri da Srbija po ekonomskim i drugim parametrima zaostaje za zemljama regiona, navodi se u saopštenju.

Naš izbor je evropska Srbija, pomirena sa svima, prosperitetna zemlja, odgovorna, u kojoj se vodi realistična politika! Srbija koja brine o svim svojim građanima, koja brine o svakom svom građaninu nezavisno od verske i nacionalne pripadnosti! Srbija koja brine o ljudima iz kulture, nauke, o prosvetnim i zdravstvenim radnicima, poljoprivrednicima, o mladima i starima, o građanima sa posebnim potrebama... Srbija kao moderna država i pravi lider u region, piše dalje u saopštenju za medije.

Na tom putu nema mnogo rešenja već samo jedno. Ono koje nas vodi prema izvesnosti, boljem životu, pomirenju sa susedima, unutrašnjem pomirenju i jedinstvu. Otud i više nego prirodna potreba za zajedničkim radom brojnih političkih činilaca na reafirmisanju demokratskih tekovina, jer Srbija nikada više ne sme biti zemlja ratova, izolacije, mržnje iz devedesetih, kada su se ljudi lišavali života jer imaju drugačiji stav. 

Samo će takva politika, koju oličava Boris Tadić, omogućiti da i Pančevo kao ekonomski ugrožen grad, gde radi još samo nekoliko firmi, „Aviv park“ i izvršitelji, ponovo zauzme mesto na karti industrijskih gradova koje mu pripada, kaže u saopštenju Srđan Miković, predsednik GO SDS Pančevo - Boris Tadić.

 

Autor:  GO SDS Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00