utorak, 27. oktobar 2015.  15:00h
Pročitano 1185 puta

Godinu dana od osnivanja Socijaldemokratske stranke

Socijaldemokratska stranka na čelu sa Borisom Tadićem, samo godinu dana nakon osnivanja, je uspela da stvori jaku stranačku infrastrukturu, čiji oslonac čine novi i mladi ljudi i nova politička energija, neophodna za rešavanje problema sa kojima se suočava naše društvo. 

Kao rezultat jednogodišnjeg rada na ojačavanju nove političke opcije, SDS je danas prisutna u više od 140 lokalnih sredina u Srbiji, navodi se u saopštenju ove političke partije.

Uprkos tome što je najmlađa parlamentarna stranka u Srbiji, SDS se u prethodnih godinu dana profilisala kao ozbiljna stranka koja građanima nudi konkretna rešenja nagomilanih problema, a ne samo demagošku kritiku. Politika SDS je uspela da okupi veliki broj građana Srbije u borbi za demokratsku i pravnu državu koja poštuje vrednosti socijaldemokratije i taj broj se svakodnevno povećava, piše dalje u saopštenju.

Zahvaljujemo se svima koji su nas podržavali u prethodnih godinu dana u teškim okolnostima medijske  i finansijske blokade od strane vlasti, koja ugrožava opstanak istinski opozicionih stranaka. SDS-Boris Tadić egzistira i u Pančevu predvođena Srđanom Mikovićem i grupom ozbiljnih odgovornih ljudi, koji su se već dokazali na svojim redovnim poslovima. 

SDS Pančevo u prethodnom periodu oglašavala se i delovala na teritoriji grada i naseljenih mesta, nudeći Pančevcima realna rešenja za njihove potrebe i održivi razvoj i funkcionisanje grada Pančeva.

 

Autor:  GO SDS Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00