sreda, 14. oktobar 2015.  10:17h
Pročitano 726 puta

SDS: Ko je kriv, a ko zaslužan

“Socijaldemokratska stranka - Boris Tadić” podseća da je nedavno jedna delegacija gradskih čelnika posetila fabriku „Ikarbus“ kako bi saznali iz prve ruke dokle se stiglo sa sklapanjem 12 autobusa koji će biti isporučeni Pančevu. 

Zapravo su građani više i bliže saznali za autobuse iz nedavne prepiske dve političke partije koje su do skora delile vlast, ali su se na kraju posvađale, piše u saopštenju ove političke partije.

No, kako god, zbog te njihove neuzvraćene ljubavi Pančevci će od usta izdvajati još po 1,7 miliona evra hroničnom gubitniku po imenu ATP. Istovremeno, nejasno je da li će doći do uvođenja jedinstvenog tarifnog sistema sa Beogradom. Da li će dogovor Beograda i Pančeva omogućiti da se naši sugrađani za jednu cenu karte voze kroz Beograd?

Socijaldemokratska stranka - Boris Tadić smatra da je važno da se stvore bolji uslovi za putnike i smanje troškova održavanja, ali i traži da idejni tvorci unapređenja rada ATP-a odgovore građanima: „Da li se radi o velikoj investiciji sa neizvesnim ishodom, koja će, kao, slučajno, biti realizovana baš uoči lokalnih izbora, ili se radi o izvodljivom i tržišno i finansijski isplativom projektu?, napominje Srđan Miković predsednik GO SDS - Boris Tadić.

O tome ko je kriv, a ko zaslužan, očigledno je da će se raspravljati u kampanji dojučerašnjih koalicionih partnera, zaključuje se u saopštenju GO SDS Boris Tadić u Pančevu.

 

Autor:  GO SDS Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00