četvrtak, 29. oktobar 2020.  15:10h
Pročitano 709 puta

Imenovani novi poverenici Gradskog odbora SNS u Pančevu

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu je među odborima koji su raspušteni na predlog potpredsednika Izvršnog odbora SNS Branka Malovića, piše regionalni informativni portal ePančevo.

U Pančevu su imenovani novi poverenici Srpske napredne stranke U Pančevu su imenovani novi poverenici Srpske napredne stranke S.D.

Činjenica je da je ova stranka ostvarila istorijski rezultat u Južnobanatskom okrugu, ali to ne znači da rezultati ne mogu biti i bolji, čemu u prilog govori i odluka SNS da raspusti pomenute odbore i imenuje nove poverenike.

Kako saznajemo, traži se agresivniji pristup u stranačkom radu pred kampanju za predsedničke izbore, traže se ljudi koji će se u potpunosti posvetiti zastupanju politike prosperiteta i mira koju sprovodi SNS i predsednik stranke Aleksandar Vučić.

U Gradskom odboru SNS Pančevo, dužnosti poverenika razrešeni su Sandra Božić, Saša Levnajić i Željko Sušec. Novi poverenici su Aleksandar Stevanović, Marko Mladenović i Aleksandra Timotijević.

Nove poverenike dobili su i Opštinski odbori Alibunar, Opovo i Bela Crkva. U Alibunaru je novi poverenik Zorana Bratić, a u Beloj Crkvi Violeta Simić. U Opovu su poverenici dr Zoran Tasić i Miloš Markov. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00