sreda, 7. oktobar 2015.  18:14h
Pročitano 1880 puta

SPS podržao akciju “Sakupi užinu za družinu”

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije priključio se akciji „Sakupi užinu za družinu” i novac koji prikupe od svog članstva do kraja nedelje uplatiće na račun ŠOSO „Mara Mandić” Pančevo.

Pančevački SPS priključio se akciji „Sakupi užinu za družinu” i novac koji prikupe od svog članstva do kraja nedelje uplatiće na račun škole „Mara Mandić” Pančevački SPS priključio se akciji „Sakupi užinu za družinu” i novac koji prikupe od svog članstva do kraja nedelje uplatiće na račun škole „Mara Mandić” Pančevo.MOJKraj.rs

Predsednik Gradskog odbora Nikola Dangubić na konferenciji za novinare je izjavio da nije bila dobra odluka gradskog parlamenta da se ovoj školi ukine finansijska pomoć za užinu. 

Pozivamo odbornike svih političkih partija u gradskoj Skupštini da preispitaju svoju odluku, i ne samo da nastave s finansiranjem već da tu pomoć i uvećaju. Ova škola je osam godina primal pomoć. Smatramo da bi besplatna užina trebalo da bude obezbeđena i za svu decu iz socijalno ugroženih porodica, a ne samo u ovoj školi. Hvalimo se kako Pančevo ima jedan do najvećih budžeta, a ne možemo da izdvojimo 180.000 dinara svake godine, što mi u SPS-u smatramo nedopustivim, rekao je Dangubić.

Socijalisti Pančeva su do sada sakupili oko 10.000 dinara, a novac će prikupljati i dalje, do petka. Sav prikupljeni novac SPS će uplatiti na žiro-račun za donaciju za užinu školi Mara Mandić.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00