sreda, 30. septembar 2015.  20:26h
Pročitano 1874 puta

Igor Mirović, potpredsednik SNS posetio odbor u Pančevu

Potpredsednik SNS Igor Mirović, obilazeći Gradski odbor u Pančevu, kazao je da Vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem smanjuje deficit, sprovodi teške mere štednje gde su solidarnost pokazali oni koji su pogođeni i zbog toga početkom godine se očekuje povećanje zarada. 

Igor Mirović, potpredsednik SNS posetio odbor u Pančevu GO SNS

Prema njegovim rečima, drugi važan put koji radi Vlada je podizanja ugleda Srbije.

Sada ponosno možemo da kažemo živimo u Srbiji. Tako nismo mogli da kažemo pre 10 godina, ocenio je Mirović. 

On je to potvrdio činjenicom da svi svetski lideri to potvrđuju. Igor Mirović kaže da smo postali lideri u regionu, a to donosi velike koristi - investicije i radna mesta i dolazak stranih kompanija u Srbiju. 

Primer Azotare nikada ne sme da se ponovi odnosno da ministri prave uredbe pa se po njima krade, naveo je Mirović. 

Borba protiv korupcije je ključna i danas se beru njeni plodovi, a to je već PDV, veći porez i sada imamo situaciju da se firme prodaju za 5 puta više novca nego kada je te iste firme prodavao DS, rečeno je u GO SNS u Pančevu.

Predsednik Gradskog odbora Željko Sušec izjavio je da se politička scena u Pančevu rešila demokrata. Kako kaže, sada sledi Pokrajina i Bojan Pajtić. On je dodao da je vreme da se pljačkaška pokrajinska vlast koja je uništila Pančevo, podsećajući samo na zgrade Hale Bagremar, Zavoda za javno zdravlje, miliona koji su oprani u Pančevu, od čega su ostali samo ruine. 

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00