petak, 6. mart 2020.  11:01h
Pročitano 2260 puta

GO SNS u Pančevu predao listu kandidata za lokalne izbore

Gradski odbor Srpske napredne stranke Pančevo predao je u 9 sati izbornoj komisiji listu za predstojeće lokalne izbore koji su raspisani za 26. april.

Sa predaje izborne liste Srpske napredne stranke u Pančevu Sa predaje izborne liste Srpske napredne stranke u Pančevu N.S.

Listu u ime gradskog odbora Srpske napredne stranke predao je poverenik Saša Levnajić. Lista nosi naziv „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

Prema rečima Saše Levnajića, Srpska napredna stranka u Pančevu u prethodne četiri godine napravila je velike rezultate koji su značajno unapredili život građana.

Ova lista je kao i sve liste Srpske napredne stranke okrenuta budućnosti, okrenuta razvoju, prosperitetu i mi ćemo nastaviti da radimo ono što smo radili u prethodnom periodu za naš grad. Podsetiću vas da smo u prethodnom periodu učinili mnogo za grad Pančevo, da smo kao odgovorna politička stranka i naši nosioci odgovornih funkcija u gradu donosili strateške odluke za razvoj grada, da se nismo bavili jeftinim političkim trikovima i propagandom već smo radili zaista dugoročno u interesu grada, rekao je Levnajić.

 

BMW53518

 

On je dodao da su razvili novu industrijsku zonu koja je dovela do dolaska novih stranih investitora i novog zapošljavanja.

Radili smo takođe mnogo na kanalizacionoj mreži, na putnoj infrastrukturi, na opremanju domova zdravlja, na rekonstrukciji bolnice, škola i drugih ustanova. Bili smo okrenuti pomoći socijalno najugroženijima i u tom pravcu ćemo nastaviti da radimo i u narednom mandatu ukoliko nam građani ukažu poverenje. Ova lista predstavlja kombinaciju mladosti i iskustva, po prvi put smo uveli veliki broj novih lica, mladih ljudi, obrazovanih, školovanih, punih entuzijazma i energije koji žele da rade i da razvijaju svoj grad. Iskoristili smo svoje pravo i na listu stavili 42% žena što je po prvi put u istoriji ovoga grada da toliko žena bude na jednoj listi. Smatram da građani treba da nam ukažu poverenje, da nas puste da nastavimo strateški da razvijamo grad, a naše je da budemo vredni i da obećamo da će do 2025. godine ovaj grad izgledati potpuno drugačije, modernije i da će biti lepši svima i nama i našoj deci, zaključio je Saša Levnajić.

 

BMW53556

 

Posle predaje liste, Gradska izborna komisija proveriće ispravnost predatog materijala nakon čega se izborna lista verifikuje.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00