utorak, 22. septembar 2015.  21:09h
Pročitano 1725 puta

LDP: Deponija i autobusi rezultat našeg rada

Predrag Patić, menadžer Gradskog odbora LDP-a u Pančevu na današnjoj konferenciji za novinare ponovio je da su nova deponija i novih 12 autobusa rezultat rada kadrova ove političke partije i njega lično na mestu člana gradskog veća za stambeno-komunalne poslove.

 Predrag Patić: “Željko Sušec iz SNS-a, umanjuje rezultate LDP-a podmetanjem neistine i omalovažavanjem čime je SNS samo pokazao slabost, a ne snagu argumenata” Predrag Patić: “Željko Sušec iz SNS-a, umanjuje rezultate LDP-a podmetanjem neistine i omalovažavanjem čime je SNS samo pokazao slabost, a ne snagu argumenata” Pančevo.MOJKraj.rs

Kako je rekao, nedopustivo je to što Željko Sušec iz SNS-a, umanjuje rezultate LDP-a podmetanjem neistine i omalovažavanjem i rekao da je pančevački SNS na taj način samo pokazao slabost, a ne snagu argumenata.

Ponosni smo na ono što smo uradili i to ćemo uvek isticati jer su činjenice neumoljive. Poslovi oko deponije su stajali sve dok nisam preuzeo, kao većnik zadužen za komunalnu oblast, da vodim tu investiciju. Na deponiji se nije radilo ništa, više od 10 godina, a dovedena je do završetka napornim radom LDP-a. To je bio posao Grada Pančeva, a ne nikakvog ministarstva niti pokrajinskog sekretarijata. To, naravno, želimo da istaknemo, jer da je bilo do Srpske napredne stranke, deponija još ne bi bila gotova. Jednostavno, 2012. godine nije postojao većnik za stambeno-komunalnu oblast i bukvalno se bežalo od odgovornosti, rekao je na konferenciji za novinare Patić.

On je dodao da je LDP 2013. godine preuzeo sve ono što niko drugi nije hteo. Tako je bilo i sa ATP-om. Prema njegovoj izjavi ATP je 2013. godine do jula potrošio 330 miliona dinara iz budžeta, a tada su kadrovi iz SNS bili spremni da im daju 380 miliona dinara. Predrag Patić podseća da su kadrovi LDP-a za dve godine spustili budžetska davanja na 200 miliona dinara.

Borba protiv divljeg prevoza je urodila plodom, a s tim problemom smo se mi odmah, čim smo došli, uhvatili u koštac. To je prva stvar koju smo mi uradili jer smo odmah izmestili divlje prevoznike s ATP-ovog perona, rekao je Patić.

Ove činjenice iznete su na današnjoj konferenciji za novinare kao odgovor na jučerašnju konferenciju za novinare Srpske napredne stranke, na kojoj je predsednik GO SNS-a Željko Sušec rekao da iza ove dve investicije – nove deponije i kupovine novih autobusa - stoji SNS, a ne LDP.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00