utorak, 31. decembar 2019.  20:22h
Pročitano 2089 puta

Andrijana Krtenić najbolja mlađa kadetkinja u izboru Džudo saveza Vojvodine

Andrijana Krtenić, članica Džudo kluba Jedinstvo iz Kačareva proglašena je za najbolju takmičarku u konkurenciji mlađih kadetkinja iz Vojvodine.

Saša Anđelović i Andrijana Krtenić Saša Anđelović i Andrijana Krtenić Džudo klub Jedinstvo

Priznanje joj je uručeno 30. decembra na svečanosti uručivanja nagrada Džudo saveza Vojvodine u hotelu Novi Sad, u Novom Sadu.

Saša Anđelović, viši sportski Judo trener kaže za naš portal da ih je prijatno iznenadila ova vredna nagrada.

Birani su takmičari iz svih uzrasnih kategorija - od starijih pionira pa sve do seniora. Andrijana je jedina iz pančevačkog Džudoa koja je dobila ovo prestižno priznanje s obzirom da je ove godine bila dvostruka prvakinja države za starije pionirke i mlađe kadetkinje, a mnoštvo medalja osvojila je na turnirima u zemlji i inostranstvu. Radimo ozbiljno sa svim svojim takmičarima i ima još odličnih od kojih se očekuje, ali Andrijana je ovoga puta stvarno bila najbolja! Birala ju je zvanična komisija Džudo saveza Vojvodine a na svečanosti u hotelu „Novi Sad'' joj je 30. decembra dodeljena nagrada, kaže Anđelović.

 

IMG 3c115738df0e3b7ac98fb594c2bf14c4 V

 

Ovaj rezultat vredan je pažnje. Svaki sport kojim se ozbiljno bavite traži odricanje. 

Džudo je jedan od težih, zahtevnijih. Potrebna je velika upornost, rad, disciplina i želja da se neprestano unapređujete, kaže Anđelović Saša, viši sportski Judo trener.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00