ponedeljak, 16. decembar 2019.  22:15h
Pročitano 1065 puta

U Pančevu održan veliki generacijski koncert „Paunovića“

Velikim generacijskim koncertom KUD „Stanko Punović“ NIS Rafinerije nafte Pančevo uspešno je završilo ovu godinu. Više od 450 učesnika igralo je pred prepunom Halom sportova u Pančevu. Koncert je završen atraktivnom Vranjanskom svitom.

Generacijskim koncertom završena je ovogodišnja sezona nastupa za KUD Stanko Paunović Pančevo Generacijskim koncertom završena je ovogodišnja sezona nastupa za KUD Stanko Paunović Pančevo D.T.

Hala sportova bila je mala da primi sve one koji su želeli da uživaju u tradicinalnog generacijskom koncertu KUD-a „Stanko Paunović“ NIS Rafinerije nafte Pančevo, kojim ovo društvo i završava sa nastupima u jednoj godini. Veliki broj mališana imao je priliku da pokaže sta je naučio, ali i da kaže zašto se bavi folklorom.

Koncert je počeo Igrama iz Janja, iz Republike Srpske, koreografijom koja je od ove godine na repertoaru društva. Zatim su se smenjivali svi učesnici, od najmlađih, do veterana, kao i orkestara koju su deo društva. 

 

kud panunovic generacijski

 

Dejan Trifunović, umetnički direktor KUD-a Stanko Paunović, veoma je zadovoljan godinom koja je na izmaku.

Publika je uživala u koreografijama i sjajnim izvođenjima i već očekuje novi koncert KUD-a „Stanko Paunović“ NIS RNP u narednoj godini. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00