četvrtak, 13. septembar 2018.  17:12h
Pročitano 1800 puta

Održano veče harmonike u Dolovu

U Velikoj sali Doma kulture Dolovo 5. septembra orkestar "Vihor" bio je prateći orkestar na drugoj manifestaciji “Veče harmonike”.

Program je trajao tri sata bez prekida, a posetioci u publici su bili zadovoljni jer su imali priliku da isprate harmonikaše i pevače od najmlađih do veterana Program je trajao tri sata bez prekida, a posetioci u publici su bili zadovoljni jer su imali priliku da isprate harmonikaše i pevače od najmlađih do veterana MZ Dolovo

Prošle godine, na inicijativu harmonikaša Novakov Slobodana iz Dolova, osmišljena je pomenuta manifestacija sa idejom da se revijalno prikažu harmonikaši i pevači iz Dolova i drugih mesta. Prvo "Veče harmonike" su početkom septembra 2017. godine organizovali Dejan Stokić i Lučijan Danilov kao predstavnik Doma kulture. Program je naišao na dobar prijem kod publike, pa je tako ostala namera da se program pod ovim nazivom održi i iduće godine. 

Ovogodišnje izdanje organizovali su Jelena Pejčić i Lučijan Danilov. Ove godine su nastupili i mladi učesnici takmičenja "Prva harmonika Vojvodine" koja se održava u Ivanovu. Nastupili su i Nenad Stanković kao trostruki i Ognjen Damnjanović kao ovogodišnji pobednik takmičenja za najboljeg harmonikaša u Sokobanji, a manifestaciju je svojim prisustvom uveličao poznati harmonikaš Časlav Ljubenović. 

Program je trajao tri sata bez prekida, a posetioci u publici su bili zadovoljni jer su imali priliku da isprate harmonikaše i pevače od najmlađih do veterana i od amatera do visokih profesionalaca u ovom poslu.

 

0 harmonika vihor

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00