utorak, 29. maj 2018.  07:20h
Pročitano 1406 puta

Nagrade za polaznike škole karikature Doma omladine Pančevo

Polaznici škole karikature Doma omladine Pančevo osvojili su nagrade na konkursu Dani ćirilice u Bavaništu i na konkursu “Društva učitelja Topole” u Topoli.

detalj s Dana ćirilice održanih u Bavaništu detalj s Dana ćirilice održanih u Bavaništu Đura Simičić

U školi karikature redovno radimo i šaljemo na mnogobrojne likovne konkurse, gde se deca susreću sa raznim temema, proširuju svoje znanje i vidike, samim tim i likovno napreduju prilagođavajući se raznim temama, a njihova mašta prevazilazi sve granice krativnosti, kazao je Nikola Dragaš, mentor “Škole karikature Doma oladine Pančevo”.

 

Petra Roknic

 

Na konkursu, u kategoriji za likovni rad, u okviru manifestacije ”Dani ćirilice” u Bavaništu, polaznik “Škole karikature Doma omladine Pančevo”, Petra Roknić (11 godina), osvojila je drugo mesto za crtež na temu moj heroj. Petra je nacrtala portret “Milunke Savić”, srpske heroine iz Balkanskih ratova i Prvog svetskog rata. Na ovoj manifestaciji zahvalnicu za učešće je dobio i Petrin mentor u školi karikature, Nikola Dragaš. Nagrade su im uručene u subotu, 26. maja, u Osnovnoj školi Bora Radić u Bavaništu.

 

Mia atanackov

 

Na konkursu za crtež na temu “Moj učitelj / učiteljica”, u organizaciji “Društvo učitelja Topole”, polaznici “Škole karikature Doma omladine Pančevo” ostarili su zapažen uspeh. Mia Atanackov (12 godina) osvojila je treće mesto, a Andrea Dragojević (10 godina) nagrađena je zahvalnicom. “Škola karikature Doma omladine Pančevo” je nagrađena posebnim priznanjem za učešće na ovom konkursu. Nagrade su uručene deci i direktorki Doma omladine, Mariji Jević u nedelju, 27. maja, u Biblioteci Radoje Domanović, u Topoli. 

 

Andrea Dragojevic

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/N.D.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00