ponedeljak, 5. mart 2018.  06:59h
Pročitano 1006 puta

Koncerti u Muzičkoj školi u Pančevu tokom marta

Tokom marta učenici različitih muzičkih odseka Muzičke škole „Jovan Bandur“ organizovaće nekoliko koncerata za svoje sugrađane.

Ulaz u Muzičku školu "Jovan Bandur" Pančevo Ulaz u Muzičku školu "Jovan Bandur" Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs

Koncert povodom Dana žena prirediće učenici solo pevanja prof. Ivane Josić u četvrtak, 8. marta od 18.30 u sali Muzičke škole. Oni će uz klavirsku saradnju prof. Ane Milatović izvesti solo pesme i arije Skarlatija, Kavalija, Zajca, Prebande, Ludviga van Betovena i drugih kompozitora.

Učenici gitare, tambure i mandoline prof. Mihajla Jovića nastupiće na koncertu u ponedeljak, 12. marta od 18.30 u sali Muzičke škole. Publika će čuti dela Vivaldija, Baha, Bariosa, Tarege, kao i odabrane kompozicije iz narodne muzičke baštine.

Javni čas učenika svih odseka održaće se u sredu, 14. marta od 18 sati, a mladi oboisti će se predstaviti pančevačkoj publici u petak, 23. marta od 18.30 u sali Muzičke škole. Na programu će biti kompozicije Telemana, Kolena, Kovačevića, Albinonija i drugih autora.

Uskršnji koncert solo pevača, klasa prof. Tatjane Stojiljković, održaće se u sredu, 28. marta od 18.30 sati u sali Muzičke škole. Ljubitelji arija i solo pesama uživaće u delima Skarlatija, Mocarta, Čajkovskog, Šuberta i drugih kompozitora. Đaci će nastupiti uz klavirsku saradnju prof. Ane Milatović.

Ulaz na sve događaje je besplatan.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00