ponedeljak, 2. oktobar 2017.  13:07h
Pročitano 1195 puta

Raspisan konkurs za učešće na 47. Pančevačkom salonu umetnosti

Raspisan je konkurs za učešće na 47. Pančevačkom salonu umetnosti, čija je tema „U dodiru sa prirodom”, koji će biti održan u novembru ove godine.

Učesnici konkursa će biti obavešteni o rezultatima do 26.oktobra, a autori koji prođu na konkursu biće obavešteni kad da dostave radove za izlaganje Učesnici konkursa će biti obavešteni o rezultatima do 26.oktobra, a autori koji prođu na konkursu biće obavešteni kad da dostave radove za izlaganje

Konkurs, koji će biti otvoren do 10. oktobra, obuhvata nekoliko segmenata:

1. slikarstavo: slikanje vazduha i vode – ekološke inspiracije južnobanatske slike (slike treba da budu galerijskog formata, opremljene);
2. grafika, crtež, strip: reč i slovo;
3. vajarstvo: vertikale vajarskih uzleta i konstrukcija;
4. otvoreni segment graničnih i intermedijalnih ostvarenja.

Umetnici koji žele da konkurišu bi trebalo da pošalju fotografiju rada nastalim posle 2015. godine (JPG 300DPI) sa kojim žele da se predstave na Salonu, podatke o radu (naziv, godinu, tehniku, dimenzije), kratku biografiju (kontakt, školovanje, u najviše tri reda).

Pravo učešća imaju svi profesionalni umetnici koji su rođeni ili rade na teritoriji grada Pančeva.

Konkursnu dokumentaciju slati na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa naznakom „ZA SALON PANČEVA”.

Učesnici konkursa će biti obavešteni o rezultatima do 26.oktobra, a autori koji prođu na konkursu biće obavešteni kad da dostave radove za izlaganje.

Autor:  M.M.
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00