četvrtak, 11. maj 2017.  12:06h
Pročitano 2177 puta

Humanitarna žurka u Dolovu

Dolovci će još jednom pokušati da pokažu svoju humanost, ovaj put na žurci koja se organizuje za njihovog meštanina Dragana Kračuna. 

I iza ove akcije stoje dolovačka Mesna zajednica, JKP „ Dolovi“, dolovački Dom Kulture kao i KUD „ Banatski vez“ I iza ove akcije stoje dolovačka Mesna zajednica, JKP „ Dolovi“, dolovački Dom Kulture kao i KUD „ Banatski vez“ N.R.

Humanitarna žurka je zakazana za petak, 12. maj, u diskoteci dolovačkog Doma Kulture sa početkom u 21 čas.

I iza ove akcije stoje dolovačka Mesna zajednica, JKP „ Dolovi“, dolovački Dom Kulture kao i KUD „ Banatski vez“. Ovakve akcije postale su sada već ustaljene u Dolovu, jer su pomenute ustanove i organizacije, uz pomoć sponzora i prijatelja, upriličile već nekoliko sličnih u proteklom periodu. I ovaj put žurku će sa svojim prijateljima muzičarima uveličati Dragan Zlatić, koji se rado odaziva kod ovakvih dešavanja.

 

NAJAVA HUMANITARNE zURKE ZA DRAGANA KRAcuNA

 

Dragan Kračun doživeo je strujni udar, nakon čega je imao dug oporavak. Nažalost posledica nesreće je i amputacija noge pa su njegove radne sposobnosti gotovo nikakve. U ovom trenutku njemu je potreban novac za protezu i lekove, a njegovi meštani će pokušati to da prikupe na ovoj humanitarnoj žurci.

Akciji se i ovaj put priključuje i lokalni kafić-klub „Cappo“ koji će dan kasnije, u subotu, 13. maja u večernjim časovima upriličiti sličnu žurku u svojim prostorijama. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00