utorak, 14. mart 2017.  15:43h
Pročitano 2079 puta

Premijera pozorišne predstave “Proizvod”

Pozorišna predstava "Proizvod" Marka Rejvenhila nastala u partnerstvu s Kulturnim centrom Pančevo pretpremijerno će biti izvedena u našem gradu u petak, 17. marta od 19.30 sati na sceni Kulturnog centra.

Premijera ove predstave, u kojoj glume Ivan Tomić i Milena Predić, premijerno će biti odigrana u sredu, 22. marta od 17 časova, takođe na sceni Kulturnog centra Pančevo.

Rejvenhilov komad „Proizvod” jeste pre svega satira, koja je strukturirana kao komad u komadu. Naime, dramski lik pod imenom Džejms koji je producent, ubeđuje Oliviju, koja je glumica, da prihvati ulogu u njegovom novom filmu.

U narednih sat vremena on joj detaljno prepričava radnju filma, što ujedno predstavlja i vreme trajanja ove predstave, navodi se između ostalog u najavi predstave.

Aktuelnost događaja unutar komada, čini „Proizvod” Marka Rejvenhila više nego adekvatnim štivom za scensko izvođenje na bilo kojoj svetskoj sceni, pa i kod nas. Događaji koje opisuje, ugao iz kojih ih posmatra, način na koji ih sagledava i sama neobičnost forme, jesu preporuka za ovaj inovativni komad u kome će svako prepoznati vreme u kome živimo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00