ponedeljak, 20. maj 2024.  13:18h
Pročitano 278 puta

Čitalačko-dramske radionice u Gradskoj biblioteci svakog utorka

Gradska biblioteka Pančevo i grupa „Čitalački dramatorijum” pokrenula je ciklus čitalačko-dramskih radionica za mlade od 13 do 16 godina koje se održavaju svakog utorka od 18 do 20 sati na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke u Pančevu.

Polaznici radionica imaće priliku da se susretnu sa piscima za mlade u Gradskoj biblioteci Pančevo i da organizovano posete pozorišne predstave Polaznici radionica imaće priliku da se susretnu sa piscima za mlade u Gradskoj biblioteci Pančevo i da organizovano posete pozorišne predstave Gradska biblioteka Pančevo

 

„Na radionicama čitamo, diskutujemo i primenjujemo različite oblike dramskog metoda, pa iskustvo čitanja postaje zanimljiv i dinamičan zajednički doživljaj. Radionice su besplatne, grupe otvorene za nove članove, a vode ih dramska pedagoškinja i umetnica Nataša Milojević, profesorka srpskog jezika i književnosti Danica Vulićević i pedagoškinja Bojana Kontić“, navodi se u saopštenju za javnost.

Polaznici radionica imaće priliku da se susretnu sa piscima za mlade u Gradskoj biblioteci Pančevo i da organizovano posete pozorišne predstave.

Čitalački dramatorijum” je podržala Fondacija „Trag” i Reprezentativno udruženje u kulturi „Bazaart”. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00