četvrtak, 2. novembar 2023.  08:53h
Pročitano 554 puta

Dom omladine Pančevo objavio repertoar za novembar

Dom omladine Pančevo, kao i svakog meseca, i za novembar je pripremio raznovrsan kulturno umetnički program. 

Iz Doma omladine poručuju i da će svakog vikenda u dvorani „Apolo“ biti organizovani koncerti i žurke na kojma je uvek odlična atmosfera Iz Doma omladine poručuju i da će svakog vikenda u dvorani „Apolo“ biti organizovani koncerti i žurke na kojma je uvek odlična atmosfera Pančevo MOJKraj

 

Jelena Pešić, PR Doma omladine kaže da je i ovaj novembarski program prilagođen svim generacijama.

Pored programa koje imamo svakog meseca, kao što su svake srede bioskop Doma omladine koji se ovog meseca odigrava u “Apolu”, četvrtkom naučni četvrtak koji je takođe program koji traje već skoro godinu dana u Malom klubu, izdvojila bi veliki koncert Marka Luisa 10. novembra. Marko Luis je naš dragi gost koji već treći put nastupa u Domu omladine i kao svaki put do sada interesovanje zaista veliko. Tu je uvek dobra atmosfera, veoma interesantan događaj  koji okuplja veliki broj Pančevaca i ljudi sa strane, rekla je Jelena Pešić PR Doma omladine Pančevo, rekla je Jelena Pešić PR Doma omladine Pančevo

Iz Doma omladine poručuju i da će svakog vikenda u dvorani „Apolo“ biti organizovani koncerti i žurke na kojma je uvek odlična atmosfera.

Ono što je novina ovog meseca, imaćemo dve plesne predstave u dvorani “Apolo”. To je nešto što Dom omladine ne radi tako često. Ovog meseca ih imamo dve, kao i tribinu o savremenom plesu koja će biti u Malom klubu, najavila je za RTV Pančevo Jelena Pešić.

Više informacija o svim predstojećim događajima, kao i o cenama ulaznica mogu se pronaći na instagram i fejsbuk stranici Doma omladine Pančevo.

 

repertoar za novembar

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00