sreda, 6. septembar 2023.  18:30h
Pročitano 836 puta

Koncert „Najlepše vojvođanske pesme“ 10. septembra u Pančevu

Muzičko druženje na platou ispred Kulturnog centra Pančevo u okviru kojeg će biti održan koncert „Najlepše vojvođanske pesme“ biće održan u nedelju, 10. septembra od 20 časova.

Projekat „Najlepše vojvođanske pesme” je koncipiran na temeljima vrhunskog profesionalnog stvaralaštva na polju umetnosti muzičkog izvođenja Projekat „Najlepše vojvođanske pesme” je koncipiran na temeljima vrhunskog profesionalnog stvaralaštva na polju umetnosti muzičkog izvođenja Detalj sa plakata

 

Radujemo se što ćemo imati prilike da ugostimo vrsne muzičare koji stoje iza projekta „Najlepše vojvođanske pesme”. To su solisti Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Ljubica Vraneš (mecosopran), Dragoljub Bajić (bas) i ženski gudački kvartet, poručuju iz Kulturnog centra Pančevo.

Projekat „Najlepše vojvođanske pesme” je koncipiran na temeljima vrhunskog profesionalnog stvaralaštva na polju umetnosti muzičkog izvođenja. 

Realizuje se kroz tri koncerta – u Pančevu, Inđiji i Rumi, kako bi se promovisala vojvođanska muzika kroz stilizovan pristup izvođenja, čime bi se obogatio kulturni i umetnički život u gradovima Vojvodine. 

Ove godine autori žele da odenu vojvođansku muziku i pesme u novo ruho u cilju popularizacije umetničke muzike i stvaranja potrebe za kvalitetnim sadržajem.

 

najlepse vojvodjanske pesme najava 10 septembar

 

U slučaju kiše koncert će se održati u našoj Dvorani. Ulaz je besplatan.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00