četvrtak, 8. jun 2023.  19:33h
Pročitano 539 puta

Klasik Fest i Disco party s Balkanskom kamernom akademijom 11. juna u Pančevu

Na završnoj večeri 12. Međunarodnog festivala kamerne muzike - Klasik festa u Pančevu Balkanska kamerna akademija predvođena dirigentom Aleksandrom Kojićem održaće spektakularan koncert - disco party.

U nedelju, 11. juna od 20 časova bićete u jedinstvenoj prilici da čujete disko i rok hitove izvođača kao što su ABBA, Earth, Wind and Fire, Nazareth, Donna Summer, Van Halen... U nedelju, 11. juna od 20 časova bićete u jedinstvenoj prilici da čujete disko i rok hitove izvođača kao što su ABBA, Earth, Wind and Fire, Nazareth, Donna Summer, Van Halen... Kulturni centar Pančevo / promo

 

U nedelju, 11. juna od 20 časova bićete u jedinstvenoj prilici da čujete disko i rok hitove izvođača kao što su ABBA, Earth, Wind and Fire, Nazareth, Donna Summer, Van Halen, ovog puta u izvođenju Balkanske kamerne akademije, u aranžmanima Konstantina Blagojevića prilagođenim za orkestarsko izvođenje.

Karte po ceni od 1.000 dinara prodaju se na blagajni Kulturnog centra Pančeva. 

Balkanska kamerna akademija je osnovana 2002. sa motivom da okupi vrsne muzičare iz zemlje i inostranstva i dostigne najviše standarde u izvođenju kamerne klasične muzike. Umetnički direktor i idejni tvorac je klarinetista Ognjen Popović.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00