subota, 4. februar 2023.  12:42h
Pročitano 337 puta

NIU MIIC: Konkurs povodom Dana zaljubljenih

Novinsko-izdavačka ustanova Makedonski informativni i izdavački centar iz Pančeva raspisaće i ove godine konkurs povodom Dana zaljubljenih.

Pravo na učešće na konkursu imaju svi, a konkurs je otvoren od 14. februara sedam dana Pravo na učešće na konkursu imaju svi, a konkurs je otvoren od 14. februara sedam dana NIU MIIC

 

Nakon velikog interesovanja i uspeha koji je ostvaren prethodne dve godine, Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar treću godinu za redom poziva sve zainteresovane da učestvuju u akciji kluba čitalaca ove ustanove odnosno obeležavanja Dana zaljubljenih, 14. februara. 

Svake godine dan zaljubljenih je obično rezervisan za romantiku, ruže, sveće, dvoje zaljubljenih. Međutim, ta sreća pružanja ljubavi i zahvalnosti onima koji nam znače u životu, po nama bi trebalo bi da ode izvan romantike. Tu možemo pored partnera ubrojati i druge do kojih nam je stalo, kao što su naši roditelji, prijatelji, naša deca. U cilju obeležavanja ovog praznika raspisujemo konkurs za izbor najlepših poklon kartica i slika – fotografija. Poklonite karticu na kojoj će pisati šta ćete uraditi za njega/nju. Možete napisati: „Uradiću jednu tvoju jutarnju obavezu umesto tebe“, „Igraću se sa tobom tvoje omiljene igre pola sata“, „Napraviću ti palačinke sutra“. Odaberite neku svakodnevnu aktivnost koju ta osoba obavlja, i učinite to umesto nje, usrećite je. Koliko će ta osoba biti srećna, toliko ćete i vi imati osmeh na licu zbog toga, ili neka vaša originalna ideja. Ne zaboravite da se slikate! Potrudite se da svaku interesantnu aktivnost zabeležite fotografijom. Obavezno neka ih prate srca, poljupci i zagrljaji. Ovakve uspomene će vam zasigurno biti jedne od najdražih, a verovatno i najlepše za naš konkurs, navodi se u pozivu NIU MIIC iz Pančeva.

Pravo na učešće na konkursu imaju svi, a konkurs je otvoren od 14. februara sedam dana. 

Svi radovi podnose se na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. izbor najboljeg rada vršiće tročlana komisija, a za najbolje radove predviđene su i nagrade. 

Očekujemo sve koji se raduju ovom prazniku, pripremama, krativnosti, i mašti, bez kojih ovaj praznik ne bi mogao da prođe, želimo da skupa ulepšamo ovaj dan svima, odnosno da svi provedemo nezaboravne momente kako bi ova akcija postala tradicija kojom se slavi međusobna ljubav, tolerancija i sreća, zaključuje u pozivu Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00