utorak, 2. avgust 2022.  07:38h
Pročitano 685 puta

Nagrada na "Vrmdža festu" za film Bojana Vojnova iz Dolova

Film Bojana Vojnova iz Dolova „Ako tradicija nestane“ u produkciji Udruženja građana „Srbija, moj dom“ nagrađen je na „Vrmdža festu 2022“. Po oceni žirija Bojan Vojnov je dobio Specijalno priznanje za celokupni estetski kvalitet.

Po oceni žirija Bojan Vojnov je dobio Specijalno priznanje za celokupni estetski kvalitet Po oceni žirija Bojan Vojnov je dobio Specijalno priznanje za celokupni estetski kvalitet Dom kulture Dolovo

 

Priznanje mu je uručeno u subotu, 30. jula u Vrmdži, kod Soko Banje.

Bojan Vojnov radi kao asistent na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Jedan je od osnivača udruženja “Srbija moj dom”, čija je misija pokretanje različitih inicijativa u oblastima zaštite životne sredine i dokumentarno filmskog stvaralaštva na temu sela i očuvanja prirode i tradicije.

Podsetićemo da filmu “Ako tradicija nestane” prethodne filmovi “U dolovima ravnice”, “Kolevka vremena” i film “Povratak”, autora Bojana Vojnova u produkciji udruženja “Srbija moj dom”.

Realizaciju pomenutih filmova sufinansirao je Grad Pančevo kroz javne konkurse za su/finansiranje projekata u oblasti kulture tokom prethodnih godina.

Dom kulture iz Dolova je bio partner u pomenutim projektima, pružajući svu neophodnu logističku podršku.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00