subota, 30. jul 2022.  07:55h
Pročitano 296 puta

Radovi u OŠ „Isidora Sekulić“ u Pančevu

Grad Pančevo je i ove godine opredelio značajna sredstva za osnovnu školu "Isidora Sekulić" u oblasti tekućeg održavanja škole. U toku letnjeg raspusta započeti su radovi na sanaciji učeničkih toaleta u prizemlju, zamenom polomljenih instalacija, kao i sanacijom plafona i zidova u muškim i ženskim toaletima.

Grad Pančevo je ove godine izdojio za tekuće održavanje 13 osnovnih škola 14.474.276 dinara Grad Pančevo je ove godine izdojio za tekuće održavanje 13 osnovnih škola 14.474.276 dinara Pančevo MOJKraj

 

Takođe, dugogodišnji problem sa mokrim čvorom u svlačionicama ispred fiskulturne sale će biti otklonjen, kompletnom zamenom i rekonstrukcijom istog. 

Radove na izvođenju održavanja obišla mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća za obrazovanje.

Ona je podsetila da se tokom leta izvode radovi na tekućem održavanju u svim osnovnim i srednjim školama.

 

tanja bozic isidorina skola

 

Period školskog raspusta u osnovnim školama najčešće se koristi koristi za sanaciju i adaptaciju prostora, jer u tom periodu nisu tu ni učenici, ni nastavnici. Grad Pančevo je ove godine izdojio za tekuće održavanje 13 osnovnih škola 14.474.276 dinara. Najčešće radovi koji se izvode su krečenje učionica, hodnika, farbanje radijatora, kako bi se zdravstveno higijenski uslovi održali na zavidnom nivou. Takođe, popravljaju se podovi, vrši se zamena i podnih i keramičkih pločica, kako u učionicama, tako i u holu škole. Skoro svi radovi će biti završeni do 1. septembra i škole će spremno dočekati početak nove školske godine, rekla je mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje prilikom obilaska škola.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00