subota, 27. novembar 2021.  14:47h
Pročitano 253 puta

Održani 15. „Gašini akordi“ u Starčevu

Međunarodni festival akustične gitare "Gašini akordi" održan je 26. novembra po 15. put u Domu kulture „29. novembar“ u Starčevu.

Gašini akordi u Starčevu Gašini akordi u Starčevu Dom kulture Starčevo

Na festivalu su nastupili "Gitarta", "Sindrom" i "Jutarnji program", sastavi koji su pokazali sve svoje umeće na ovom instrumentu i oduševili prisutne goste u Kreativnom kulturnom klubu. Svi učesnici festivala dobili su diplome i svi su proglašeni pobednicima.

 

svi su pobednici Gašini akordi 2021

 

Pre početka nastupa ovih bendova festival je otvorio v.d. direktor Doma kulture i organizator festivala Darko Ješić, osvrnuvši se na neke ranije festivale i prošlogodišnji izostanak ove manifestacije.

Nakon direktora, oficijeni konferesije večeri, kantautor, roker i veliki prijatelj Doma kulture, Željko Tođeraš Tođa, podsetio je goste na neke lepe godine druženja, na neke ljude koji više nisu s nama, a ostavili su veliki trag i na ovaj festival i na afirmaciju popularne muzike uopšte, među kojima se svakako izdvajaju Branislav Đeković Đeka, Milan Jaraković i Ratko Rajačić Rale. 

 

ucesnici gasini akordi starcevo

 

Nakon nastupa akustičarskih bendova i dodele diploma svim učesnicima, nastupili su u revijalnom delu Tođa i Milutin Bojičić Mizge. Na kraju festivala koncert je održao rok bend „Rezervni plan“.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00