utorak, 9. novembar 2021.  15:20h
Pročitano 327 puta

40. Omladinska izložba fotografije Srbije i prvi omladinski foto safari u Ivanovu

Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ u Ivanovu i ove godine biće domaćin izložbe Omladinske fotografije Srbije koju organizuje u saradnji s Foto savezom Srbije.

Ivanovo Ivanovo Pančevo MOJKraj/arhiva

Otvaranje jubilarne 40. Omladinske izložbe fotografije Srbije zakazano je za nedelju, 14. novembar u 16 sati u Domu kulture u Ivanovu.

Na izložbi će biti prikazane fotografije selektovane u dve kategorije: kategorija do 16 godina i kategorija do 21 godine.

Marko Guran, direktor Doma kulture kaže da je ponosan što će ovo mesto biti domaćin i jubilarne izložbe Omladinske fotografije Srbije, čime potvrđuje da je ovo malo mesto centar fotografije, tačnije proizvodnje fotografija u Srbiji i za seniore i za omladince.

Ove godine smo odlučili da napravimo i prvi omladinski foto safari na kojem će moći da učestvuju deca i mladi od 10 do 21 godine. Zbog epidemioloških mera ne možemo da organizujemo masovni foto safari i našli smo način kako da to realizujemo. Pozvali smo decu s cele teritorije Pančeva s naseljenim mestima, kojima je fotografija bar malo bliska i za koje znamo da su do sada učestvovali na izložbama. Na taj način ćemo ograničiti broj učesnika a deci koja žele da nauče nešto više o fotografiji da pružimo priliku i da se oprobaju u praktičnom radu na terenu, najavio je Marko Guran, direktor Doma kulture Ivanovo.

Kako kaže, na omladinskom foto safariju može se fotografisati foto aparatom ili mobilnim telefonom.

program decje omladinske fotografije ivanovo

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00