subota, 16. oktobar 2021.  09:12h
Pročitano 204 puta

Premijera lutkarske predstave za decu "Preventivno pozorištance" 18. oktobra

Premijera lutkarske predstave za decu „Preventivno pozorištance“ Crvenog krsta Pančevo biće u Kulturnom centru Pančevo u ponedeljak, 18. oktobra u 11 časova.

Premijera lutkarske predstave zakazana je za 18. oktobar Premijera lutkarske predstave zakazana je za 18. oktobar detalj s plakata

U ime grada Pančeva i Lokalnog tima za borbu protiv trgovine ljudima ovom događaju će prisusutvovati koordinator tima, član gradskog veća Grada Pančeva Milenko Čučković.

Crvenom krstu Pančevo su na konkursu Ministarstva kulture i informisanja za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti kulturnih delatnosti dece i za decu i mlade opredeljena sredstva za sufinansiranje projekta „Preventivno pozorištance“.

Realizacija ovog projekta za nas je predstavljala veliko iskustvo i unapređenje programa Borba protiv trgovine ljudima koji Crveni krst Pančevo sprovodi dugi niz godina. Pored toga što smo kao organizacija inovatori na ovom programu, ostvarujemo odličnu saradnju sa lokalnom zajednicom u okviru Lokalnog tima za borbu protiv trgovine ljudima. Naši volonteri i volonterke su u okviru ovog projekta stekli znanja koja će im koristiti u daljem radu kako na ovom tako i na drugim programima koje sprovodimo. A sigurni smo da će sinergija pozorišnog izraza i preventivnog rada biti dobro prihvaćen od strane dece. Izrada lutaka i  pripreme za izvođenje edukativne predstave za nas su još jedna prilika da se usavršavamo kako bi na interaktivan i pristupaćan način, u skladu sa uzrastom, prenosili svoja znanja najosetljivijim grupama i najvrednijem što svaka zemlja ima a to su naša deca i mladi, kaže Milica Todorović, sekretarka Crvenog krsta Pančevo.

Zbog trenutne epidemiološke situacije i bezbednosti svih učesnika na samom događaju će se primenjivati važeće mere zaštite.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00