petak, 9. jul 2021.  17:27h
Pročitano 306 puta

U toku 21. filmska kolonija Centra za talente „Mihajlo Pupin“

Na Devojačkom bunaru u četvrtak, 8. jula počela je „21. Filmska kolonija, Deliblatski pesak 2021“ Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“, Pančevo.

Polaznike filmske kolonije posetile su članice gradskog veća Marija Jević i mr Tatjana Božić Polaznike filmske kolonije posetile su članice gradskog veća Marija Jević i mr Tatjana Božić Grad Pančevo

Polaznici grupe za film i pozorište radiće na koloniji do 19. jula.

Pored polaznika grupe za film i pozorište iz pančevačkog Centra za talente, na koloniji su i gosti iz Lozovika, sa kojima već godinama lepo sarađuju.

Članice Gradskog veća grada Pančeva zadužene za omladinu i obrazovanje, Marija Jević i mr Tatjana Božić, posetile su ovim povodom polaznike 21. filmske kolonije u Devojačkom bunaru. One su izrazile veliko zadovoljstvo što su mladi u prilici da se na ovako jedan lep način druže, istovremeno uče i uživaju u prirodi. 

Grad Pančevo će nastojati da i u budućnosti u potpunosti podrži polaznike RCT „Mihajlo Pupin“ i njihove aktivnosti.

Regionalni centar za talente „Mihajlo Pupin“ organizovaće ove godine i kamp u Idvoru. "11. naučno-edukativni kamp, Mihajlo Idvorski Pupin, 2021" počeće u ponedeljak, 12. jula. Otvaranje je u 12 sati, u Narodnom domu u Idvoru. Kamp će trajati do 19. jula.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00