subota, 26. septembar 2015.  08:08h
Pročitano 842 puta

Pančevački program festivala Novo doba

U okviru 6. Festivala Novo doba koji se održava u Beogradu i Pančevu, u našem gradu biće otvorena izložba “40 godina Radija Študent”.

Izložba će biti otvorena u 19 sati u Galeriji Bate Mihajlovića/Nova Elektrika (u Ulici Žarka Zrenjanina 4).

Od 21 sat u Dvorani Apolo koncert će održati Žoambo Žoet Workestrao, Olfamož i Ne se bat.

Šesti Festival Novo doba svečano je otvoren 22. septembra u Galeriji Štab u Beogradu izložbom stripa Bernharda Xilkoa i koncertom na kome su nastupili: Nudata / Fecal Vomit, Raven, Bhagavat dita i di-džej Marko Krojač uz live visual nastup Izuzetnog Boba.

Do 27. septembra posetioce očekuje intenzivan program koji ne obuhvata samo izložbe, koncerte i video projekcije, već i radionice, sito-štampu, instalacije, oslikavanje murala.

Novo doba će ugostiti, uposliti, udružiti i upriličiti niz neformalnih i formalnih radnih i neradnih celodnevnih i noćnih aktivnosti namenjenih samim umetnicima i publici, navode iz Galerije Štab.

Uz svakodnevne radionice u autonomnom kulturnom centru "Matrijaršija" i veliki sajam malih izdavača u Centru za urbanu kulturu "Imago", organizatori postižu cilj festivala, a to je uvid u inovacije međunarodne scene nezavisnog, alternativnog i avangardnog stripa i srodnih umetničkih grana.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00