sreda, 2. maj 2018.  18:00h
Pročitano 3403 puta

Uhapšene četiri osobe zbog malverzacija s kreditima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i druge pogodnosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i druge pogodnosti Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i druge pogodnosti www.mup.gov.rs

Uhapšeni su odgovorno lice preduzeća d.o.o. „Ratatouille“ iz Pančeva T.K. (1992), vlasnik agencije za ketering „Jelena & white symphony“ J.J. (1979), odgovorno lice zanatske molerske radnje „Panelan“ S.C. (1971) i vlasnik agencije „Vision media“ V.K. (1972).

Sumnja se da je T.K. oktobra 2017. godine na osnovu fiktivne dokumentacije od Fonda za razvoj, dobio kredit i bespovratna sredstva od 5.485.000 dinara, koja je potom neosnovano transferisao na račun agencije za ketering „Jelena & white symphony“ i agencije „Vision media“.

Ta sredstva su, kako se sumnja, dalje preneta na račun radnje „Panelan“ na ime fiktivnih usluga renoviranja poslovnog objekta agencije za ketering,odakle su podignuta u gotovini.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

Autor:  MUP
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00