utorak, 6. mart 2018.  13:57h
Pročitano 4060 puta

Povređen saobraćajni inspektor prilikom kontrole nelegalnog prevoza putnika

Saobraćajni inspektor Zlatan M. Ranković, zaposlen u Sekretarijatu za inspekcijske poslove Grada Pančeva, povređen je juče popodne prilikom obavljanja inspekcijskog nadzora nelegalnog prevoza putnika i nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila na teritoriji grada Pančeva.

Inspektor je povređen u Ulici Moše Pijade, na jednoj od ustaljenih pozicija na kojoj se vrši ukrcavanje i iskrcavanje putnika i obavljanje nelegalnog javnog prevoza Inspektor je povređen u Ulici Moše Pijade, na jednoj od ustaljenih pozicija na kojoj se vrši ukrcavanje i iskrcavanje putnika i obavljanje nelegalnog javnog prevoza Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Kontrola je vršena po planiranom i utvrđenom rasporedu, a Ranković je povređen obilazeći jednu od ustaljenih pozicija na kojoj se vrši ukrcavanje i iskrcavanje putnika i obavljanje nelegalnog javnog prevoza, u Ulici Moše Pijade.

Vozač vozila nad kojim je vršena kontrola udario je automobilom inspektora Rankovića koji je tom prilikom zadobio povrede leve noge i ruke, saopšteno je iz Gradske uprave Pančevo.

Na lice mesta ubrzo su izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave Pančevo, koji će nadalje preuzimati mere u okviru svojih nadležnosti, a radi utvrđivanja eventualne krivice.

Sekretarijat za inspekcijske poslove će i nadalje vršiti nadzor na suzbijanju nelegalnog prevoza putnika po utvrđenom planu i rasporedu u cilju bezbednosti građana Pančeva i službenih lica, navodi se u saopštenju.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Komentari  

-2 #1 Marina Grujić 06-03-2018 15:11
Baš ore nekI dan, ti inspektori su mi rekli da nije njihov posao da zaustavljaju ilegalne vozače...
Odgovori
-3 #2 Z 06-03-2018 18:17
Bas me cudi, inspektori su uglavnom fini ljudi
Odgovori
+2 #3 Darko Kostić 06-03-2018 18:47
Šta očekivati drugo osim ovakvih scena na našoj teritoriji. Prvo su te iste divlje prevoznike puštali da rade takav prevoz putnika, dali im svu slobodu, a sada kad hoće da im stanu na put dolazi do ovakvih situacija. Vlast je kriva sto ljudi poput narkomana, bivsih kriminalčića, bitangi i nepismenjakovića vrši taj divlji prevoz podižući sivu ekonomiju na visok nivo u našem gradu! Strašno i žalosno! Jedni i drugi treba odgovarati za ovakva (zlo)dela!
Odgovori
-1 #4 Dzeki 07-03-2018 19:58
Mora da je Maki cigan. To lici samo na njega ????
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00