subota, 30. decembar 2017.  10:08h
Pročitano 1985 puta

Zbog krađe i razbojništva hapšenja i u Pančevu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 52 osobe, koje se sumnjiče da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

Hapšenja je bilo prethodnih dana i u Pančevu Hapšenja je bilo prethodnih dana i u Pančevu www.mup.gov.rs

U više odvojenih akcija na suzbijanju imovinskih delikata uhapšeni su osumnjičeni koji se terete da su u prethodnom periodu izvršili više od 100 teških krađa, krađa i razbojništava.

Krivične prijave u redovnom postupku podnete su protiv još 21 osumnjičenog.

Akcije su sprovedene na teritoriji policijskih uprava Beograd, Bor, Zaječar, Kragujevac, Kraljevo, Leskovac, Novi Sad, Pančevo, Pirot, Požarevac, Prijepolje, Prokuplje, Smederevo, Sombor i Užice.

Dve devojke uhapšene u Pančevu zbog krađe nakita

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetosmogodišnje devojke i šesnaestogodišnjakinje, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo teška krađa.

Sumnja se da su njih dve, 5. septembra, iz jedne kuće u Pančevu ukrale zlatni nakit, a istog dana pokušale da provale u stan na području tog grada.

Uhapšen muškarac u Pančevu zbog krađe tehničke robe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Postoje osnovi sumnje da je on, u noći između 12. i 13. decembra, iz jedne kuće u Pančevu oduzeo raznu tehničku robu.

Autor:  MUP
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00