ponedeljak, 5. jun 2017.  10:08h
Pročitano 2263 puta

Zaposleni u “Kući bezbednosti” od danas će ići i na teren

Policijska uprava u Pančevu proširila je delatnost rada kancelarije ''Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'' koja se nalazi u Pančevu u Ulici Vojvode Radomira Putnika br. 14, u cilju efikasnijeg rada policije u lokalnoj zajednici.

Policijska uprava u Pančevu proširila je delatnost rada kancelarije ''Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'' koja se nalazi u Pančevu u Ulici Vojvode Radomira Putnika br. 14 Policijska uprava u Pančevu proširila je delatnost rada kancelarije ''Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'' koja se nalazi u Pančevu u Ulici Vojvode Radomira Putnika br. 14 Pančevo.MOJKraj.rs

Policijski službenici zaposleni u kancelariji ''Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'', pored toga što primaju građane u kancelariju i pružaju korisne informacije iz delokruga rada Ministarstva unutrašnjih poslova, na poziv građana od danas će izlaziti i na teren i pružati informacije i savete, a sve u cilju podizanja njihove imovinske bezbednosti, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Građani se mogu obratiti na telefon 013/343-970 i zakazati termin za dolazak policijskih službenika na njihovu kućnu adresu.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00