ponedeljak, 4. jul 2016.  13:56h
Pročitano 4115 puta

Uhapšen Pančevac zbog razbojništva i nedozvoljenih polnih radnji

Efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, uhapšen je J.R. (1971) sa boravištem u Pančevu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela  razbojništva i nedozvoljene polne radnje.

Osumnjičeni je nakon saslušanja sproveden u KPZ Sremska Mitrovica, zbog izdržavanja kazne zatvora na koju je ranije osuđen za krivično delo silovanje Osumnjičeni je nakon saslušanja sproveden u KPZ Sremska Mitrovica, zbog izdržavanja kazne zatvora na koju je ranije osuđen za krivično delo silovanje mup.gov.rs

Sumnja se da je u februaru i junu ove godine, u Pančevu izvršio dva krivična dela razbojništva nad radnicama trgovinskih preduzeća, tako što je uz pretnju nožem odnosio novac iz kase, navodi se u saopštenju.

On se tereti i da je nad četiri ženske osobe, od kojih su dve maloletnice, na području Pančeva izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje, tako što ih je nasilno dodirivao po telu. 

Protiv J.R. biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu u Pančevu. 

Osumnjičeni je nakon saslušanja sproveden u KPZ Sremska Mitrovica, zbog izdržavanja kazne zatvora na koju je ranije osuđen za krivično delo silovanje.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00