sreda, 27. april 2016.  12:00h
Pročitano 3507 puta

Teška nesreća: u sudaru autobusa i kamiona povređeno 20 putnika

Na putu Bavanište – Kovin jutros oko 7.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća kada su se kod Vodotornja, na ulazu u Kovin, sudarili autobus Jugoprevoza koji je krenuo iz Beograda u 6.30 i kamion JP Kovinski komunalac. 

Na putu Bavanište – Kovin jutros oko 7.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća kada su se kod Vodotornja, na ulazu u Kovin, sudarili autobus Jugoprevoza i kamion JP Komunalac Na putu Bavanište – Kovin jutros oko 7.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća kada su se kod Vodotornja, na ulazu u Kovin, sudarili autobus Jugoprevoza i kamion JP Komunalac Radio Bus

Kako prenosi Radio Bus iz Kovina, nije bilo žrtava, najozbiljnije povrede zadobio je vozač autobusa, a ima više povređenih putnika, uglavnom od komada stakla. 

Prema rečima putnika, sve se desilo iznenada, kada je kamion izleteo bočno na glavni put i naleteo na autobus u kome je bilo mnogo dece koja su krenula u školu. 

Policija je ubrzo došla na lice mesta i uviđaj je završen, navodi se na sajtu Radio Busa.

Kako Radio Bus saznaje u kovinskom Domu zdravlja, vozači kamiona i autobusa prebačeni su na hirurško odeljene bolnice u Pančevu. 

U kovinskom domu zdravlja pregledano je 20-ak putnika autobusa, među kojima je bilo i 10-ak srednjoškolske dece. Među putnicima nije bilo teže povređenih.

 

1 tvit saobracajna nesreca kovin

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00