četvrtak, 7. april 2016.  12:00h
Pročitano 2103 puta

Otkrivene laboratorije za proizvodnju marihuane

Efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u dve odvojene akcije, pronađene su dve laboratorije za proizvodnju opojne droge marihuane.

Na teritoriji Bele Crkve, pronađena je laboratorija smeštena u potkrovlju jedne kuće gde je pronađeno 34 biljke opojne droge marihuane Na teritoriji Bele Crkve, pronađena je laboratorija smeštena u potkrovlju jedne kuće gde je pronađeno 34 biljke opojne droge marihuane PU Pančevo

Na teritoriji Bele Crkve, pronađena je laboratorija smeštena u potkrovlju jedne kuće gde je pronađeno 34 biljke opojne droge marihuane. 

Drugom akcijom u okolini Pančeva, u podrumu kuće u dve odvojene prostorije pronađeno je 46 saksija sa biljkama marihuane.

Ukupna količina zaplenjene marihuane je oko 6 kilograma, navodi se u saopštenju policije Pančevo. 

2 marihuana

 

Obe laboratorije u kojima je bila uzgajana marihuana u veštačkim uslovima, bile su opremljene lampama, tajmerima, ventilatorima i specijalnim preparatima za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nadležnom tužilaštvu u Pančevu biće podnete krivične prijave protiv tri muške osobe, zaključuje se u saopštenju.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00