ponedeljak, 4. april 2016.  11:04h
Pročitano 1781 puta

Zaplenjena roba u vrednosti od 10 miliona dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu su u dve odvojene akcije u saradnji sa Poreskom upravom Pančevo zaplenili, oko 4.500 pari patika, 17 poker aparata, više komada televizora, kompjutera i štampača kao i veliku količinu alkoholnog i bezalkoholnog pića.

Zaplenjeno je oko 4.500 pari patika, 17 poker aparata, više komada televizora, kompjutera i štampača kao i veliku količinu alkoholnog i bezalkoholnog pića Zaplenjeno je oko 4.500 pari patika, 17 poker aparata, više komada televizora, kompjutera i štampača kao i veliku količinu alkoholnog i bezalkoholnog pića Pixabay.com

U Pančevu, prilikom pretresa magacina pronađeno je i oduzeto više od 4.500 pari patika na kojima su nelegalno utisute oznake poznatih svetskih proizvođača. Vrednost oduzete robe je oko 10 miliona dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, protiv  četrdesetdvogodišnjeg muškarca iz Pančeva biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo.

Druga akcija na suzbijanju sive ekonomije izvedena je na području Bele Crkve. Na pet lokacija izvršen je pretres gde je pronađeno i oduzeto 17 poker aparata, više kompjutera, televizora, štampača i monitora kao i veća količina alkoholnih i bezalkoholnih pića. Protiv pet lica biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu. Osnovano se sumnja da su izvršili krivična dela neovlašćeno organizovanje igara na sreću i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, piše u saopštenju.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00