ponedeljak, 20. maj 2024.  10:34h
Pročitano 222 puta

Više javno tužilaštvo Pančevo: Istraga zbog droge protiv dvojice Kačarevaca

Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. maja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih N.S. (rođen 1980. godine) i M.R. (rođen 1997. godine), obojica iz Kačareva, zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Zgrada Suda i Tužilaštva u Pančevu Zgrada Suda i Tužilaštva u Pančevu Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 18. maja u 1.40 časova u Kačarevu radi prodaje neovlašćeno prenosili i držali opojnu drogu amfetamin u količini od 993 grama neto mase, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje, tako što je osumnjičeni N.S. prevozio opojnu drogu u putničkom vozilu, dok mu je osumnjičeni M.R., koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi, ali su u daljem prevozu sprečeni jer su ih u ul. Omladinska ispred kućnog broja 63a zaustavili policijski službenici Policijske uprave u Pančevu.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog M.R. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00