četvrtak, 8. februar 2024.  23:53h
Pročitano 342 puta

Tragedija u Dolovu: Majka četvoro dece biciklom podletela pod traktor

Majka četvoro dece (30) J. P. poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 17 sati u Dolovu.

Kako se nezvanično saznaje od meštana Dolova, ona je vozila bicikl i prilikom spuštanja niz breg, odnosno kosu ulicu, nadomak Osnovne škole "Aksentije Maksimović" kod autobuske stanice, podletela je pod traktor Kako se nezvanično saznaje od meštana Dolova, ona je vozila bicikl i prilikom spuštanja niz breg, odnosno kosu ulicu, nadomak Osnovne škole "Aksentije Maksimović" kod autobuske stanice, podletela je pod traktor Ustupljena fotografija / privatna arhiva

 

Kako se nezvanično saznaje od meštana Dolova, ona je vozila bicikl i prilikom spuštanja niz breg, odnosno kosu ulicu, nadomak Osnovne škole "Aksentije Maksimović" kod autobuske stanice, podletela je pod traktor.

Očevici kažu da se traktor nije kretao brže od 20 na sat i da je bio propisno osvetljen. Pretpostavlja se da kočnice na biciklu nisu bile ispravne ili su otkazale, jer se žena uopšte nije zaustavila spuštajući se niz veliki nagib.

Napori medicinskih sestara iz Dolova i drugih meštana koji su pritrčavali u pomoć bili su uzaludni. Hitna pomoć je stigla u roku od 10 minuta i mogla je samo da konstatuje da je mlada žena podlegla povredama. Pretpostavlja se da je ona biciklom krenula po dete u školu.

Da tragedija bude veća, ispostavilo se da je traktorom upravljao teča nesrećne žene, koji je ovu tragediju izuzetno teško podneo. Scene na licu mesta su, prema rečima Dolovaca, bile više nego potresne, prenosi portal Zdravo Pančevo.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00