četvrtak, 4. februar 2016.  15:15h
Pročitano 1105 puta

Uhapšeni zbog krađe ovaca i paljenja salaša

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u Beloj Crkvi rasvetlili su više krivičnih dela krađe ovaca, i krivično delo izazivanje opšte opasnosti, na štetu meštana iz okoline Bele Crkve, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo.

Osumnjičeni su oštetili vlasnike četiri stada ovaca i dva salaša Osumnjičeni su oštetili vlasnike četiri stada ovaca i dva salaša Pixabay.com

U poslednjih godinu dana na području Bele Crkve prijavljeno je više krađa ovaca i paljevina salaša.

Postoje osnovi sumnje da su N.M (1988), P.S. (1993), Z.S.(1980) i jedan maloletnik, svi iz okoline Bele Crkva, od februara prošle godine do januara ove godine izvršili krađu više od 50 ovaca iz stada koja su bila u okolini Bele Crkve. 

Takođe, se sumnja da su u aprilu prošle godine izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti, namerno izazvanim požarem na jednom salašu, u okolini Bele Crkve, gde je pričinjena materijalna šteta u iznosu većem od milion dinara.

Osumnjičeni su oštetili vlasnike četiri stada ovaca i dva salaša, a protiv njih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu, zaključuje se u saopštenju.

 

Autor:  PU Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00