ponedeljak, 3. april 2023.  09:36h
Pročitano 461 puta

Uhapšen Pančevac jer je mučio i prebijao partnerku

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, u saradnji sa PU Pančevo, uhapsilo je N.T. (2000.) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje na štetu svoje emotivne partnerke.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, u saradnji sa PU Pančevo, uhapsilo je N.T. (2000.) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje na štetu svoje emotivne partnerke Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, u saradnji sa PU Pančevo, uhapsilo je N.T. (2000.) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje na štetu svoje emotivne partnerke Pančevo MOJKraj/arhiva

 

On se sumnjiči da je u Pančevu, u stanu u kome su živeli, u vremenskom periodu od mesec dana, u više navrata zlostavljao oštećenu, tako što joj je bez povoda zadavao udarce u predelu glave i tela, upućivao razne pretnje da će napasti na život i telo oštećene, na koji način je svojim postupanjem vređao dostojanstvo oštećene.

Dežurna zamenica OJT Pančevo saslušala je N.T. i predložila Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora prema istom, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, na osnovu čega je sud odredio pritvor N.T..

 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00