četvrtak, 30. mart 2023.  11:49h
Pročitano 450 puta

Uhapšen Pančevac zbog nasilničkog ponašanja: Prebio radnika obezbeđenja u prodavnici “Maxi”

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, u saradnji sa PU Pančevo, uhapsilo je M.R. (2000. godište) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

M.R. je u Pančevu u ulici Svetog Save, u objektu “Maxi”, bez povoda fizički napao radnika obezbeđenja B.C. zadavši mu rukama i nogama udarce u predelu glave i tela od koji je oštećeni zadobio lake telesne povrede M.R. je u Pančevu u ulici Svetog Save, u objektu “Maxi”, bez povoda fizički napao radnika obezbeđenja B.C. zadavši mu rukama i nogama udarce u predelu glave i tela od koji je oštećeni zadobio lake telesne povrede Pančevo MOJKraj/arhiva

 

On je dana 26.03.2023. u Pančevu u ulici Svetog Save, u objektu “Maxi”, bez povoda fizički napao radnika obezbeđenja B.C. zadavši mu rukama i nogama udarce u predelu glave i tela od koji je oštećeni zadobio lake telesne povrede.

Dežurni zamenik OJT Pančevo saslušao je M.R. u svojstvu osumnjičenog i predložio Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, na osnovu kog predloga je sud odredio pritvor M.R..

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00