petak, 24. mart 2023.  11:15h
Pročitano 713 puta

Žena koja je maltretirala ćerkicu ostaje u pritvoru: Vezivala detetu ruke, vređala, zimi izbacivala na terasu...

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, nakon što je zadržalo osumnjičenu J.M. iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici na štetu svoje maloletne ćerke, istu saslušalo i predložilo Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora.

Na predlog OJT Pančevo sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu je odredio pritvor J.M. Na predlog OJT Pančevo sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu je odredio pritvor J.M. www.mup.gov.rs

 

Kako navodi OJT Pančevo, pritvor je neophodan zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo imajući u vidu da je isto vršila u kontinuiranom periodu, a da je ovaj organ odmah po saznanju za isto uhapsilo J.M..

Na predlog OJT Pančevo sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu je odredio pritvor J.M..

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je na osnovu ostvarene koordinacije sa CZSR „Solidarnost“ Pančevo utvrdilo da u dosadašnjem periodu u predmetnoj porodici nije bilo prijava za nasilje u porodici.

Tokom postupka dokaznih radnji OJT Pančevo će ispitati oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene, naložiće neuropsihijatrijsko veštačenje J.M. i preduzeti sve radnje u cilju utvrđivanja bitnih elemenata prijavljenog krivičnog dela a sve u saradnji sa PU Pančevo i CZSR „Solidarnost“.

Podsećamo, osumnjičena J.M. je u vremenskom periodu od decembra 2022. do 21.03.2023. godine, u porodičnom stanu u Pančevu, vršila nasilje nad maloletnom ćerkom tako što ju je vređala, nazivala pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00