petak, 17. mart 2023.  19:52h
Pročitano 943 puta

Tužilaštvo o saobraćajnoj nesreći kod Pančeva: Poginula jedna osoba

Danas, 17. marta, oko 16 časova na Državnom putu broj 10 Beograd - Pančevo - Vatin, kod naseljenog mesta Banatsko Novo Selo dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri putnička vozila i u kojoj je jedna osoba P.T. (1937.) poginula, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo Pančevo.

Dežurna zamenica Osnovnog javnog tužioca Pančevo je izvršila uviđaj, naložila vršenje kontrolnog tehničkog pregleda sva tri putnička vozila koja su učestvovala u saobraćajnoj nezgodi, obdukciju preminulog P.T. i da se utvrde sve činjenice relevantne za utvrđivanje uzroka saobraćajne nezgode Dežurna zamenica Osnovnog javnog tužioca Pančevo je izvršila uviđaj, naložila vršenje kontrolnog tehničkog pregleda sva tri putnička vozila koja su učestvovala u saobraćajnoj nezgodi, obdukciju preminulog P.T. i da se utvrde sve činjenice relevantne za utvrđivanje uzroka saobraćajne nezgode ePančevo

 

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je P.T. koji se kretao iz pravca Pančeva ka Banatskom Novom Selu svojim putničkim vozilom započeo radnju preticanja putničkog vozila koje se kretalo ispred njega.

Tom prilikom je došlo do kontakta vozila kojim je upravljao P.T. sa vozilom iz suprotnog smera. Nakon kontakta sa putničkim vozilom iz suprotnog smera, vozilo kojim je upravljao P.T. je ostvarilo kontakt i sa putničkim vozilom iz svog smera.

Dežurna zamenica Osnovnog javnog tužioca Pančevo je izvršila uviđaj, naložila vršenje kontrolnog tehničkog pregleda sva tri putnička vozila koja su učestvovala u saobraćajnoj nezgodi, obdukciju preminulog P.T. i da se utvrde sve činjenice relevantne za utvrđivanje uzroka saobraćajne nezgode.

Autor:  ePančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00