utorak, 24. januar 2023.  15:48h
Pročitano 139 puta

Padina: Pijan pretio ženi ubistvom, Tužilaštvo traži kaznu zatvora

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv V.C. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

OJT Pančevo je predložilo da se V.C. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine, da mu se izrekne mera bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara i mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 2 godine OJT Pančevo je predložilo da se V.C. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine, da mu se izrekne mera bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara i mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 2 godine Pančevo MOJKraj/arhiva

 

On se sumnjiči da je dana 30.03.2022. godine u Padini pod dejstvom alkohola u dvorištu kuće u kojoj stanuje njegova supruga M.C. istoj rekao da će je ubiti a potom je stiskao po rukama, usled čega joj je naneo lake telesne povrede.

OJT Pančevo je predložilo da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine, da mu se izrekne mera bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara i mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 2 godine.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00