utorak, 15. novembar 2022.  11:45h
Pročitano 845 puta

Hapšenje u Pančevu zbog nasilničkog ponašanja

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu, uhapsilo M.A. (2002.) i N.K. (2000.) zbog izvršenja krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Na predlog dežurne zamenice OJT Pančevo da se prema M.A. i N.K. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog, a protiv M.A. i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo Na predlog dežurne zamenice OJT Pančevo da se prema M.A. i N.K. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog, a protiv M.A. i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo Pančevo MOJKraj

 

Oni se sumnjiče da su dana 13.11.2022. godine, u Pančevu, u kafiću “Publika”, staklenim flašama, časama i pepeljarama, gađali oštećenog S.Š., a potom istom zadali više udaraca u predelu glave, usled kojih je S.Š. zadobio lake telesne povrede.

Na predlog dežurne zamenice OJT Pančevo da se prema M.A. i N.K. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog, a protiv M.A. i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo jer se prema istom, na osnovu optužnog predloga OJT Pančevo pred Osnovnim sudom u Pančevu vodi krivični postupak zbog istog krivičnog dela, nasilničko ponašanje, Osnovni sud u Pančevu je obojici osumnjičenih odredio pritvor.

Autor:  ePančevo
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00