petak, 1. jul 2022.  15:23h
Pročitano 463 puta

Uhapšeni Pančevci zbog nasilničkog ponašanja ispred kafića “Pogon”

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom Pančevo uhapsilo N.V. (1997.) iz Pančeva i D.Č. (2001.) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Osumnjičeni su se pred zamenicom Osnovnog javnog tužilašta u Pančevu branili ćutanjem i prema istima je stavljen predlog za određivanje pritvora sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu Osumnjičeni su se pred zamenicom Osnovnog javnog tužilašta u Pančevu branili ćutanjem i prema istima je stavljen predlog za određivanje pritvora sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu www.mup.gov.rs

18. juna ove godine oko 01:04 časova u Pančevu, ispred kafića "Pogon", osumnjičeni D.Č. dao je ranac osumnjičenom N.V. u kome su se nalazili nož, mačeta, satara, nakon čega je N.V  tupim delom mačete zadao oštećenom M.T. udarac u predelu podlaktice desne ruke, a potom su zajedno napustili mesto događaja.

Po nalogu dežurne zamenice Osnovnog javnog tužilaštva Pančevo određeno je zadržavanje N.V. i D.Č. u trajanju od 48 časova i isti će biti privedeni radi saslušanja u svojstvu osumnjičenih.

Osumnjičeni su se pred zamenicom Osnovnog javnog tužilašta u Pančevu branili ćutanjem i prema istima je stavljen predlog za određivanje pritvora sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00