ponedeljak, 27. jun 2022.  15:09h
Pročitano 249 puta

Saobraćajna nesreća u Dolovu, dvoje povređeno

U Dolovu, u ulici Kralja Petra Prvog, kod kućnog broja 73 u nedelju, 26. juna oko 16:50 časova dogodila se saobraćajna nesreća. Do nesreće je došlo kada je vozač teretnog vozila koji se kretao iz pravca Dolova ka Pančevu udario u putničko vozčko vozilo koje se kretalo u istom pravcu kao i teretno vozilo.

Dva putnika koja su se nalazila u putničkom vozilu su zadobila lake telesne povrede i njima je ukazana pomoć u Opštoj Bolnici u Pančevu Dva putnika koja su se nalazila u putničkom vozilu su zadobila lake telesne povrede i njima je ukazana pomoć u Opštoj Bolnici u Pančevu www.mup.gov.rs

 

Po nalogu dežurne zamenice Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, Policijska uprava Pančevo je izvršila uviđaj. Dva putnika koja su se nalazila u putničkom vozilu su zadobila lake telesne povrede i njima je ukazana pomoć u Opštoj Bolnici u Pančevu.

Protiv vozača teretnog vozila biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja i sproveden postupak dokaznih radnji pred Osnovnim javnim tužilaštvom Pančevo.

 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00